По думи и дела да се установи ден на раждане и зодиакален знак (Семинар на DAV България – месец октомври, 2022 г.)

Семинар на DAV България - месец октомври, 2022 г.

Първият семинар от дванадесетия сезон на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България се проведе на 1 октомври 2022  г.

Семинарният ден бе посветен на индивидуални тестове в категорията на майсторски номерологичен клас. Всеки от присъстващите членове на дружеството на случаен принцип и въз основа на натрупаните си знания трябваше да установи неизвестни дата на раждане и зодиакален знак на приказни герои от български народни приказки и анимационни филми единствено по характера на техните действия, думи и постъпки.

Този труден изпит беше издържан достойно от повечето от присъстващите членове на дружеството, които трябваше да се справят и с втори тест, изискващ от тях едновременно знания и умения да говорят пред група хора. Задачата на теста беше тълкуване на промяната на характера и заложеното по съдба и житейски периоди в случаите, когато дата на раждане и Съдбовен път се променят в огледални – датата става Съдбовен път, който от своя страна е дата на раждане.

По традиция семинарният ден приключи с приятелска вечеря и с пожелания все повече членове на дружеството да защитават високите критерии, поставени от Първия председател Светлана Тилкова – Алена като ниво на знания.

Списъкът на членовете на астро­логичното дружество на Алена, от който освободените, включително и заради неспазване етичните норми на поведение и заложеното в устава на DAV.BG са отпаднали, може да бъде видян в сайта на дружеството www.davbg.net.

Преминалите през гъстото сито на първия изпит с гордост продължават в сезон 2023  г. на астрологичното дружество.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio