Осем отличници по астрология (Семинар на DAV България – месец юни, 2021 г.)

Семинар на DAV България – месец юни, 2021 г.

Летният и последен семинар от десетия юбилеен сезон на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България, на който Алена е председател, се проведе на 26 юни 2021 г. в София при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, защото, както Алена отново предупреди, ни очаква четвърта вълна на пандемията след средата на лятото.

На семинара бе представен нов член на дружеството. Работната програма на семинара, като последен за сезона, премина в тестове, устни изпити, въпроси към Алена на свободни теми, както и на най-актуалните, свързани с изборната ситуация в България.

Успешно положиха устен изпит по астрология осем от членовете на дружеството, но обучението продължава, все по-сложно. За първи път всеки от присъстващите получи комплект картони с оценки от 2 до 6 и даде на всеки от изпитваните явна оценка. Последната дума и крайната оценка бяха по право на Първия председател.

Времето за въпроси към Алена както обикновено се оказа недостатъчно. Преди лятната ваканция бе направена програмата за следващия, единадесети юбилеен семинарен сезон и още отсега уточнени дните за семинари.

По традиция семинарният ден приключи с дружеска вечеря. С добро настроение всеки от членовете на дружеството тръгна към родното си място в очакване на новата среща през ноември.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio