На 30 юни, 2012 г. в Бургас се проведе третият семинар на DAV – България

Третият и последен преди ваканцията семинар от пролетно-лятната сесия на българския филиал на Германския астрологичен съюз се проведе в Бургас на 30 юни 2012 г. в конферентната зала на хотел „Аква“.

Начало на семинарния ден бе поставено в 10.00 ч. с доклада на Светлана Тилкова – Алена „Потъването на Титаник – неблагоприятни звездни аспекти или предизвикано събитие“.

Вторият доклад „Влиянието на личен ден, месец и лична година с вибрация 11 и шансовете, които ни дава и можем да пропуснем сами“ бе представен от Кристина Николова. В него лекторката прави анализ на номерологичните вибрации на датите, водещи към печалба или загуба при игра на борсата, като комбинация между дати от календара и дати на раждане на хората, включили се в начинанието. Беше направен и анализ на Съдбовни предупреждения под формата на номерологична характеристика, довели до самолетна катастрофа и последиците за участник в нея.

Третият доклад бе на тема „Минералите съгласно зодиакалния знак и съгласно личната вибрация в деня на раждане“ с докладчик Даниела Зашева.

Следобедните доклади бяха: „Видове звездни карти“ от Нада Славова. Семинарния ден завърши с два доклада, изнесени от Светлана Тилкова – Алена, първият – „Сатурнов цикъл“, като са използвани данните за сатурновите цикли на нейната ученичка Стефка Петрова от град Ахелой, дала съгласието си да бъде обект на изследването. Вторият доклад бе “Транзити на Сатурн”.

Семинарният ден приключи в 17 часа, а до 18 часа времето бе отделено за дискусия, с което лятната сесия на първата група семинари приключи. Докладите от трите семинара – в Балчик, Стара Загора и Бургас, ще бъдат издадени в отделна книга, която освен за Народната библиотека – София, ще бъде само за членовете на „Международния приятелски кръг на DAV в България“.

Есенната сесия на дружеството ще започне с първи семинар след годишната конференция на Германския съюз на астролозите в Бон.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio