На 26 май, 2012 г. в Стара Загора се проведе втория семинар на DAV България

Международният приятелски кръг на Германския съюз на астролозите в България с първи председател Светлана Тилкова – Алена проведе втория си семинар.

Семинарът с работна програма от девет доклада се проведе в конферентната зала на хотел „Мериан Палас“ в Стара Загора на 26 май 2012 г.

Преди началото на деловата работа участниците в семинара бяха поздравени от Маноил Манев, общински съветник от ГЕРБ и командер на старозагорската командерия „Свети Игнатий Старозагорски“ от рицарите тамплиери, Велик Приорат България.

„Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ме помоли да дойда и да ви поздравя. Той не може да присъства лично, защото днес е в командировка извън България. Приятно ми е да го сторя, защото в нашия град с 8000-годишна история познанието се цени и уважава. От името на г-н кмета, а и от мое име за мен е удоволствие да ви кажа „Добре дошли“. Винаги сте добре дошли.

За мен е чест да бъда до един от най-просветените умове, които познавам – Алена. Знанието към което сте се устремили има две измерения. Едното е, че вие искате да го получите, а другото е, че има кой да ви го даде. Най-трудното е да намериш учител, казват старите китайци и още: знанието и познанието се пазят сами. Пазете и развивайте знанието.“

Началото на семинарния ден беше поставено в 10.00 ч. с темата „Номерология без астрология – рискове при прогнозирането“ с лектор Светлана Тилкова – Алена. Седем от докладите изнесе Алена като засегна теми свързани с аспекти и транзити налагащи кармична забрана за брак или такива, които спомагат за падането на кармичните бариери. Също така тълкува значението на съвпадението на числа в рождени дати, Съдбовен път и житейски периоди между членовете на едно семейство или роднини допълнено с анализа дали такива хора са били заедно и в предишни прераждания. Алена разви темата „Срещи на сродни души, духовни близнаци, кармични половинки и връзката сродна душа – брак и семейство“, както и особеностите в различните аспекти при тълкуване на Съдбовния път.

собен интерес предизвика темата разработена от Алена за Съдбовната забрана за брак във всички житейски периоди. Доколко такава е възможна и съществуват ли двойки неподходящи за партньорство и брачно съжителство?

Два от докладите, на номерологична тематика, бяха разработени и изнесени от Светлана Влайкова, член на дружеството от Стара Загора и ученичка на Алена. Светлана направи анализ на личностните характеристики между хора с еднакви рождени дати, еднакъв Съдбовен път, но различна житейска реализация. Вторият й доклад изчисляваше и тълкуваше вибрацията на думи като: премиер, президент, астролог, лекар и много други поставени пред имената.

Светлана Влайкова беше аплодирана от участниците в семинара и поздравена за сериозната работа от своята учителка Алена.

На семинара в Стара Загора дружеството увеличи своя числен състав с приема на нови членове. И с хъс за нови разработки и познание в дебрите на номерологията и астрологията започна подготовката за третия семинар в Бургас, който ще бъде проведен на 30 юни 2012 г.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio