Капани от числа и трудни планетарни аспекти в предизборната битка

Пролетният семинар от деветия сезон на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България, на който Алена е председател,
се проведе на 29 май 2021 г. в София при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Алена припомни астрологичната си прогноза от предходната година, че след третата вълна можем да очакваме четвърта след средата на лятото. Все още е нужна предпазливост, защото пандемията не е отминала и не се е превърнала в допълнение на сезонния грип.

Работната програма на семинара бе на предизборни теми и тестове с висока сложност, фокусирана върху астрономерологичните ползи, вреди и капани за всяка партия в зависимост от нейната съдебна регистрация, име, промени в годините, регистрация за предсрочните избори и още множество детайли, определящи успеха или провала на партийната формация.

На същата тема бе и майсторският клас на Първия председател на дружеството Светлана Тилкова-Алена. Скокът на ново ниво на знания на присъстващите на семинара беше забележим, след като 25 човека от дружеството вече са положили писмен и устен изпит по кармична номерология след една година обучение и още една година тестове и практически упражнения.

По традиция семинарният ден приключи с дружеска вечеря.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio