Идентификация на дата на раждане вследствие на постъпка и действие на личността (Семинар на DAV България – месец септември, 2023 г.)

Есенният семинар на Международния приятелски кръг на Съюза на германските астролози в България се проведе на 30 септември 2023  г. и постави началото на сезон 2023-2024.

Първият председател на дружеството Светлана Тилкова – Алена изнесе доклад, разкриващ промяната в проявленията на потенциално заложени в индивидуалния хороскоп болести като следствие от промяната на мястото за живот в държава различна от родината.

Членовете на дружеството се обогатиха с нови знания чрез петото издание на „Номерология и карма“ – първата част от учебниците на Алена, обогатено с нови 140 страници текстови тълкувания.

В семинарния ден индивидуалните тестове, привидно подвеждащо лесни, но всъщност трудни и изискващи пълна концентрация на знанията, поставяха въпроса за идентификация на дата на раждане измежду няколко вследствие на постъпка и действие на личността. По традиция семинарът приключи с приятелска вечеря.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio