Хороскопът като пътеводител в отношенията – 76 години Германски астрологичен съюз

Хороскопът като пътеводител в отношенията

Съюзът на германските астролози (DAV) проведе редовния си годишен конгрес в началото на октомври в Бон, Германия. Работната тема за докладите и лекциите беше „Хороскопът като пътеводител в отношенията“.

Конгресът, събрал астролози от всички краища на Германия, членове от Швейцария и Австрия, беше открит с минута мълчание в почит на Първия председател Клеменс Лудвиг, приключил земния си път неочаквано за всички.

Волфганг Стивън, вторият председател на съюза, поздрави Светлана Тилкова – Алена, единствения български астролог – член на съюза, за присъствието й, за дългогодишното й членство, което през 2024 година ще отбележи четвърт век от приема й в елитарното общество на германските астролози, за астрологичните й трудове и за нейните политически хороскопи, които превеждат, анализират и сравняват астрологичните й тълкувания с действителността в България.

На 6 октомври членовете на дружеството с право на глас чуха отчета за дейността на съюза за отминалата година, приеха предложението на Алена за формиране на изпитните комисии, работата на съюза за следващата 2024  г. и гласуваха избора на новия Първи председател на отчетно-изборното събрание, продължило четири часа.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio