Господство на Съдбовната забрана за брак над 7-ми дом в звездната карта

Докладът ми беше на тема: “Господство на Съдбовната забрана за брак над 7 -и дом в звездната карта”. Номерологията изобщо не е популярна в Германия. Там астрологията е царят.

Докладът ми не само че предизвика интерес, но имам задачата догодина на издам първата част на курса си на немски и дори вече имам кандидати за ученици по номерология и карма, което си е повод за гордост. За хората, които нямат никакво понятие от номерология и астрология, ще поясня, че името на доклада ми за един германски астролог звучи близо до скандалното.

Номерологията във всичките й разновидности там не се изучава. Всичко е астрология и даже най-дребните детайли от някакъв проблем се обясняват чрез астрологичното тълкуване. Затова и интересът към доклада ми отново беше голям.

Стана така, че отворих пред моите германски колеги вратата към необятния свят на кармичната номерология. За да изучи човек всичко за своя характер, трябва да му бъде изготвен номерологично-астрологичен хороскоп. Номерологичното и астрологичното изчисление са двете неделими половини на единното и пълно тълкуване, разкриващо човешкия характер.

Събразяването само с номерологичното тълкуване или даване на първенство по значение на астрологичното изчисление може да създаде предпоставка за грешен извод, който да обърка живота на питащия, ако бъде спазен. Един от случаите, при които номерологичната характеристика оказва по-силно влияние върху заложеното в живота на човека, е Съдбовната забрана за брак. Този термин е изцяло номерологичен. Астрологични изчисления, за да бъде формулирана такава забрана, не съществуват. Единственият фактор, който може да предупреди за такава възможност, е присъствието на Сатурн в дома на брака и съществуването на неблагоприятни аспекти.

Върху забраната за брак като номерологична характеристика започна да работи моята учителка Линда Гудман. Нейните изследвания не добиха конкретен и завършен вид поради обективни причини. Напусна ни преди отреденото й време. Моите изследвания в тази насока продължиха и през 1998 година формулирах номерологичния термин “Съдбовна забрана за брак” в книгата си “Пътеводител из кармичната номерология”. Съдбовната забрана за брак не е наказание. Тя е предупреждение за съществуването на житейски периоди, в които Съдбата ни два знак, че ако бъде създадено семейство, бракът ще е проблемен.

В преобдаващото количество от случаите в моята практика завършва с раздяла и развод. Не бива да пренебрегваме и доказаното взаимодействие между периода на Съдбовна забрана за брак и подходящите брачни партньори, а най-вече зодиакалния знак, разположен в 7-и дом, дома на брака в звездната карта и планетите, разположени или липсващи в този дом. Дори и брачният партньор да е правилно избран съгласно подходящите зодиакални знаци, при съществуването на Съдбовна забрана за брак разводът е гарантиран заради неспазените изисквания при единия или двамата партньори.

При всеки проблемен брак първо трябва да се потърси причината в неспазената Съдбовна забрана за брак, а след това, ако се окаже, че няма такава или е спазена – в несходство на партньорите съгласно техните астрологични характеристики. И най-важното – Съдбовната забрана за брак съществува, независимо дали вярвате или не в съществуването й. Винаги съветвам хората, определили своя сватбен ден: Ако вашата Съдбовна забрана все още не е отпаднала, изчакайте, защото и най-изпепеляващата любов не може да я победи!

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio