DAV България проведе първия си семинар

Международният приятелски кръг на Германският съюз на астролозите в България, както е цялото наименование на филиала на съюза у нас, проведе първия си семинар след съучредителната си сбирка на 3.12.2011 година.

Семинарът се проведе в конферентната зала на хотелския комплекс в ботаническата градина двореца в Балчик на 21 април 2012 година.

Програмата включваше шест доклада с начало 10.00 ч. Първият семинар премина под мотото “Номерология и карма” с раздели съдбовен път и прераждания, бизнес и кармична номерология, номерологията и зачеването, травмите и вибрацията на личния ден.

Пет от докладите бяха изнесени от Алена.

Докладът, свързан с номерологията и зачеването, бе поднесен на аудиторията от Ралица Замфирова – ученичка на Алена, като нейна първа изява, след завършването на първо ниво на курса – “Номерология и карма”. Ралица беше аплодирана от участниците в семинара и похвалена от своята учителка – Алена.

Освен отлично преминалия семинарен ден участниците и гостите на саминара се насладиха на първия си допир до морето, на красотата на ботаническата градина и на двореца Балчик. Имаха възможност да се разходят, да се попекат, да разговарят на интересни теми по време на приятелските обед и вечеря.

Следващия семинар на сдружението ще се проведе през месец май в Стара Загора.

© 2011 - 2024 "АРОС Груп" ООД.  Всички права запазени.  Уебсайт от Smarty Studio